Mijn naam is Maus Granaat en ik ben programmamaker & presentator. Dit doe ik naast mijn werk als verpleegkundige. Na 26 jaar voor de lokale omroep te hebben gewerkt vond ik het tijd om mijn horizon te verbreden. De techniek gaat met sprongen vooruit en het volgen van social media en het beluisteren van podcasts wordt steeds vaker gedaan.

U gaat nu luisteren naar de podcast met de naam ‘Bekijk ’t maar’. Opnames waar ik praat met veelal bekende en soms ook minder bekende Nederlanders. Het zal veelal over cabaret, musical en theater in zijn algemeenheid. Maar een gesprek met een sporter of een politicus kan er net zo goed tussen zitten. De podcasts worden gemaakt in samenwerking met het Kennemer Theater.

Ik hoop dat u met plezier zult luisteren naar de podcasts van Bekijk ’t maar die we in samenwerking met de Vrijstaat Roetz maken en mede mogelijk gemaakt worden door het Kennemertheater in Beverwijk.  Suggesties en op of aanmerkingen kunnen gestuurd worden naar m.granaat@ziggo.nl

De podcasts zijn te beluisteren via de bekende podcastkanalen zoals Spotify, Google, Deezer, Amazon etcetera.